FOTO: Novi uvredljivi plakati protiv opozicije - Grbović u ustaškoj uniformi i "Dogovor za (po)BEDU"

Nekoliko lokacija u beogradskoj opštini Zvezdara oblepljeno je sa više od 200 plakata koji uz, različita i uvredljiva grafička rešenja, targetiraju opozicione lidere.
FOTO: Novi uvredljivi plakati protiv opozicije - Grbović u ustaškoj uniformi i "Dogovor za (po)BEDU"
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Na ogradi jednog gradilišta u Ustaničkoj ulici su plakati uvredljivog sadržaja i poruka na račun lidera Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića, koji je predstavljen u ustaškoj uniformi.
Iznad njegovog lika, uz fotografiju zastave koja asocira na šahovnicu NDH, latinicom je ispisano: "Manastir Banjska je regrutni centar za terorizam".
Na Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini Cvetkove pijace, na ogradi jednog gradilišta postavljeni su plakati sa fotografijama lidera Novog DSS Miloša Jovanovića kojem je na glavi tradicionalna albanska kapa keče, sa zastavom Albanije na sredini.
 
Pored Jovanovića je fotografija premijera Kosova Aljbina Kurtija u majici sa robijšakim brojem, a iznad njega je ćirilični faksimil odluke o pomilovanju po službenoj dužnosti sa tekstom "Aljbin Zaima Kurti oslobađa se daljeg izvršenja izrečene kazne zatvora", uz potpis nekdašnjeg predsednika SR Jugoslavije Vojislava Koštunice.
 
Osim tih, nalepljeni su i plakati sa fotografijama opozicionih lidera, koji su nedavno u Skupštini Srbije potpisali "Dogovor za pobedu", uz grafičku poruku sa prekriženim "PO" - "Dogovor za (po)BEDU".
 
Plakati su istaknuti i na okretnici autobusa i tramvaja u Ustaničkoj ulici, kao i duž te ulice.
 
Građani koji žive u Ustaničkoj ulici rekli su reporteru FoNeta da su plakate lepile "maskirane osobe". 

Komentari 28

  • Isi

    24.10.2023 22:03
    Nista isu slagali sve ... istina
  • Siniša

    24.10.2023 15:33
    Jasno
    Jasno kao dan, koga blate, njemu za saradnju plate.
  • Marko

    24.10.2023 08:02
    Isti kurta kao i murta
    @Saša
    Nisu Kosmet pustili niz vodu jer nisu trenutno na vlasti, ali ako dođu na vlast vršiće istu politiku kao mali Alek, pa će pustiti Rašku i Vojvodinu niz vodu jer ce sadasnji kolonijalni namasnik zapada svoju deonicu uspesno da zavrsi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.