Ljajić: Izbori neizvesni, ne verujem u istraživanja - mogu da zavaraju

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić je danas izjavio da su svi izbori neizvesni što misli i za predstojeće u Srbiji 17. decembra.
Ljajić: Izbori neizvesni, ne verujem u istraživanja - mogu da zavaraju
Foto: 021.rs
Dodao je da ne veruje u istraživanja i ankete, jer mogu da zavaraju.
"One govore o trendovima, ali anketa, istraživanje i rezultat izbora su nešto sasvim drugo. Ja pozivam na oprez i kažem: Pobeda treba da bude ubeljiva da bi se lakše formirala stabilna vlada, ali do te pobede se ne dolazi lako", rekao je Ljajić u emisiji RTV Vojvodine "Pravi ugao".
On je naveo da je na republičkom nivou i u pojedinim lokalnim sredinama SDPS u koaliciji za Srpskom naprednom strankom (SNS), navodeći da su imali korektnu saradnju, kao i da su mnogi infrastrukturni radovi izvedeni u sandžačkom kraju.
 
"Politika je život. Mislim da to mnoge stranke ne razumeju. Ljude interesuje egzistencija, posao, bezbednost za njihovu decu", rekao je Ljajić.
 
On je naglasio da je preko potrebno da posle izbora i formiranja Vlade postoji demokratska, civilizovana debata svih društvenih faktora, ne samo vlasti i opozicije, o svim važnim pitanjima i dodao da "vlast mora prva da pruži ruku za takav dijalog".
  • xqt

    08.11.2023 20:20
    Nisu baš svi isti
    Rasim je jedan od retkih kulturnih političara u naprednjačkoj koaliciji. Kad se uporedi sa dr orlićem, bakarecom ili jovanovom, vidi se neuporediva razlika.
  • Popaj

    08.11.2023 09:08
    Sta te briga Rasime ko ce pobediti,ti ces se opet uglaviti kod onih koji pobede.
  • Plaćač poreza

    08.11.2023 05:55
    Rasime jesi li pronašao vlasnika onih 2 miliona eura koje su bile kod tebe u škodi kad si se prevrnuo onomad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija