Vlasnici firme iz Pećinaca i sedam radnika uhapšeni zbog eksplozije u Zemunu

Pripadnici beogradske policije uhapsili su odgovorna lica firme OZA PE d.o.o iz Pećinaca, A. R. i L. D, zbog sumnje da su juče njihovi radnici građevinskom mašinom oštetili gasovodnu cev u Zemunu.
Zbog toga je jutros došlo do eksplozije u jednoj privatnoj kući, prenosi Nova.
Osim njih, uhapšeno je još sedam radnika te firme K.K, R.V, G.V, N.T, M.Đ, Z.G. i M. S. zbog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti.
Kako nezvanično saznaje Nova, sumnja se da su oni bili podizvođači građevinskih radova i da su tokom izvođenja radova oštetili gasovodnu cev, a o tome nisu obavetili Srbijagas.
 
Portal podseća da je jedan muškarac poginuo, dok je njegova ćerka teško povređena u Ševinoj ulici u Zemunu, nakon što je došlo do eksplozije plina u njihovoj porodičnoj kući.
  • Teo

    11.11.2023 07:26
    Javašluk
    Očigledno je da ne postoje kompletni planovi gasovoda, vodovoda i kanalizacije ili postoje, ali se ne koriste.
  • Jaca

    10.11.2023 20:10
    Teskonama
    Mi nismo svesni sta nas sve ceka.Na sve strane bahatost, tesko nama.Kuca ,zivot....sta reci?
  • Realista

    10.11.2023 18:57
    građevinski idioti
    Kad bi građani imali stvarnu predstavu na šta liči građevinski sektor u srbiji i koliki je stepen ludila u istom, bežali bi odavde k'o 1690. pod Čarnojevićem... ima vrlo malo žita u tom polju kukolja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.