Potvrđena optužnica protiv roditelja dečaka koji je izvršio masakr u Ribnikaru

Potvrđena je optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu protiv okrivljenog V. K, oca dečaka koji je ubio devet učenika i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".
Potvrđena optužnica protiv roditelja dečaka koji je izvršio masakr u Ribnikaru
Foto: Pixabay
Optužnica je potvrđena 14. novembra protiv okrivljenog V. K. i drugih, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.
Tom optužnicom majci dečaka koji je počinio ubistva, M. K, na teret se stavlja nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je okrivljenima R. I. i N. M, vlasniku i instruktoru u streljani na teret stavljeno krivično delo davanje lažnog iskaza.
Protiv rešenja o potvrđivanju optužnice dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja. 
  • Igor

    17.11.2023 21:58
    Bice osudjeni to se zna, sud ne dopusta da niko dokaze svoju nevinost. Zasto im uopste sudite i gubite vreme? Samo da zadovoljite javnost. To jedino interesuje sud. Gde to ima osim u Srbiji?
  • BGD 011

    15.11.2023 17:20
    Drzava izbegava odgovornost
    Niko ziv ne zna sta se dogodilo i sta se dogadja. Drzava pokusava da se izvuce od odgovornosti. Kad ne moze da se sudi decaku, hajde da sudimo roditeljima! A zasto ne bismo sudili i sistemu koji ima ne malu odgovornost za masakr koji se dogodio? Odgovornost drzave za masakr i te kako postoji. Roditelji ubijene dece treba ta tuze drzavu za jer je dopustila da se stvore okolnosti bezvlasca, beznadja, neodgovornosti za ucinjeno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.