Vučić: Miketić koristi privatni kućni snimak da sebe predstavi kao žrtvu

Poslanik "Zajedno" Đorđe Miketić, kom je zaprećeno objavljivanjem eksplicitnih fotografija iz privatnog života, "iskoristio je privatni kućni snimak da sebe predstavi kao žrtvu".
Tako je ocenio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je povodom tog slučaja rekao da Miketić "odlično zna ko ga je snimao" a da to, kako je dodao, nije Bezbednosno-informativna agencija (BIA).
"Bezbednosno-informativna agencija je odmah pokrenula istragu i zaključila da je to skinuto sa snimka koji nije napravljen tajnom kamerom već, kako sam dobio informaciju od BIA, snimao je iz blizine neko od njihovih prijatelja. On (Miketić) ima taj snimak, neka ga objavi", rekao je Vučić za televiziju Hepi.
 
Ocenio je da je "sramota" da se govori o sadržini tog snimka.
 
"To nije ljubakanje sa devojkama kako bi on želeo da predstavi, to nikakve veze nema sa muško-ženskim, muško-muškim, žensko-ženskim odnosima", rekao je predsednik Srbije.
  • Soki

    04.12.2023 14:21
    Ljigice
    Ovi botovi zastranili od parizera..mozgovi kao sir...
  • Zeljko

    29.11.2023 21:52
    Nebuloza
    Kakva je ovo država kada njen Predsednik komentariše eksplicitne snimke osobe za koju velika većina ljudi u Srbiji nikad nije čula!? Kakve ljude vidimo u glavnim ulogama filma koj govori o kraju jedne drźave i naroda.
  • Eon

    29.11.2023 20:07
    Neravnoteža
    PreCednik "svih" građana i dalje priča nebulozne nebuloze, a psihijatri i psiholozi i pravosuđe i dalje ćute.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija