VIDEO: Manojlović pružio podršku umetniku uhapšenom zbog ispisivanja grafita na Skupštini

Direktor kampanje "Kreni - Promeni" Savo Manojlović pružio je danas podršku umetniku Andreju Josifovskom Pijanisti.
VIDEO: Manojlović pružio podršku umetniku uhapšenom zbog ispisivanja grafita na Skupštini
Foto: 021.rs
Umetnik je uhapšen nakon što je na Narodnoj skupštini napisao sprejem "Mama, kako to da su konji zajahali ljude".
"Pijanista priveden zbog navodnog vandalizma što je vodenom bojom koja se skida napisao 'Mama, kako to da su konji zajahali ljude'", napisao je Manojlović na mreži X, uz snimak privođenja Pijaniste.
Dodao je da "nema ovde nikakvog vandalizma, osim što nije trebalo da vređa konje poredeći ih sa političarima na vlasti".
 
  • NS

    05.12.2023 20:20
    Ja sam opozicionar, ne mogu da smislim SNS, ali skupštinu (to je skupština Srbije a ne skupština SNS) ne sme niko da šara.
  • Marina

    05.12.2023 19:17
    Bravo Savo!
  • Dex

    05.12.2023 19:08
    Znaci kad neko zvrlja po spomenicima, on je za opoziciju umetnik. Za normalne ljude, on naruzuje spomenike i treba ga kazniti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.