Vučić: Ne vodim funkcionersku kampanju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje gasnog interkonektora sa Bugarskom i njegovo obraćanje sutra u Nišu nisu funkcionerska kampanja, kako to vide predstavnici opozicije.
Vučić je za televiziju Pink izjavio da "floskule o funkcionerskoj kampanji ne može da sluša".
 
Naveo je da će se "zbog takvih optužbi u Nišu sutra samo kratko obratiti prisutnima".
"Izviniću se ljudima što ću da kazem samo dve rečenice – hvala što ste došli", rekao je Vučić, koji je i nosilac liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" na parlamentarnim izborima.
 
Vučić, donedavni predsednik Srpske napredne stranke (SNS) je i nosilac svih lista naprednjaka na pokrajinskim i lokalnim izborima.
Komentarišući navode opozicije da SNS gubi izbore u Beogradu i drugim većim gradovima kao što je Kruševac, Vučić je rekao da je to isto kao kada bi on rekao "da će Zvezda da pobedi Mančester siti sa 5:1".
 
"Oni gube i u Beogradu, vodili su, ali sada gube", kazao je Vučić.
  • zzz

    10.12.2023 16:29
    Đavo je u detaljima
    vođa je iskren čovek. Lepo kaže da ne vodi funkcionersku kampanju. Još samo da mu narod poveruje.
  • :S

    10.12.2023 10:21
    Do sada je toliko puta prekršio ustav i zakon, da je ovo samo jedna stvar u nizu. Potpuno kompromitovan političar. Odlučuje o stvarima koje su u nadležnosti drugih, meša se u policijske istrage... nastavite niz.
  • ns telep

    10.12.2023 10:11
    Ajmo
    17og, dosta je bilo zaista. Bar neku godinu da odmorimo od njega...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.