Zbog praznika produžen rad graničnih prelaza između Srbije i Mađarske

Zbog pojačanog prometa putnika i vozila između Srbije i Mađarske, biće produženo radno vreme graničnih prelaza Bajmok-Bačalmaš, Rastina-Bačsentđerđ i Bački Vinogradi - Ašothalom.
Zbog praznika produžen rad graničnih prelaza između Srbije i Mađarske
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije navodi da će granični prelaz Bajmok-Bačalmaš raditi petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24 sata, od 15. decembra 2023. do 14. januara 2024.
Prelaz Rastina-Bačsentđerđ će, od 21. do 23. decembra ove, i od 5. do 7. januara naredne godine, raditi od 7 do 24 časa.
MUP Srbije je dodao i da će prelaz Bački Vinogradi - Ašothalom raditi petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22 sata, od 15. decembra ove do 16. januara naredne godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija