Vučić: U Beogradu najviše glasova SNS-u

Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da je u Beogradu nesumnjivo najviše glasova osvojila lista "Srbija ne sme da stane".
Vučić: U Beogradu najviše glasova SNS-u
Foto: 021.rs
Sa sadašnjim uzorkom prebrojanih glasova u Beogradu, Vučić kaže da je lista "Srbija ne sme da stane" osvojila 38,5 odsto glasova u Beogradu, dok je "Srbija protiv nasilja" osvojila 35 odsto.
Na šest odsto glasova je lista NADA, na 5,4% je Socijalistička partija Srbije, a na 5,1 je lista dr Branimira Nestorovića. 
 
Vučić je rekao i da veruje da će gradonačelnik Beograda ponovo biti Aleksandar Šapić. 
Vučić je rekao da se nije mnogo pričalo o pokrajinskim izborima, ali da su naprednjaci i tu odneli većinu.

U pokrajinskoj skupštini, prema procenama naprednjaka, SNS će imati između 67 i 69 poslanika.

Drugoplasirana lista je Srbija protiv nasilja sa 28 do 29 poslanika, trećeplasirana je Savez vojvođanskih Mađara sa devet mandata, SPS sa mandata, koalicija NADA sa 6, dok će Ruska stranka imati jedan mandat.

"Mi sa našim tradicionalnim partnerom SVM, eventualno i sa SPS, to je nekih skoro 75 odsto", rekao je Vučić.

Kako je rekao, u Skupštini Srbije, lista "Srbija ne sme da stane" će imati apsolutnu većinu. 
  • Budisavcanin

    18.12.2023 06:59
    Sada kada si pobedio dodji u Budisavu i uradite nesto od obecanog!!!!Aerodrom,Industrijske zona,kruzni tok.A u Elektrovojvodini neradni dan za slavljenike.....
  • Dušan

    18.12.2023 06:56
    Preusmerili pare za novogodišnji vatromet za sns vatromet? A dobrotvorne svrhe? Zaboravljeno od izbora. Smrdite na kilometre.
  • Ns

    18.12.2023 00:57
    Rs
    Jel to sa glasacima iz RS ili … ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.