Marinika Tepić: Od danas moram da budem pod stalnim lekarskim nadzorom

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da se oseća solidno nakon četiri dana štrajka glađu, ali da mora da bude pod stalnim nadzorom lekara.
"Danas moraju da dođu da mi izvade krv, da se laboratorija uradi, da se ti parametri provere. Zasad mislim da su stabilni, ali ipak su insistirali da mora da se uradi laboratorija i da imam stalni nadzor lekara", rekla je Tepić za N1.
Kazala je da je uverena da izbori u Beogradu moraju da se ponište.
 
Dodala je da je bila iznenađena izjavom predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su izbori bili "najčistiji do sada".
 
Ona je navela da su važni izveštaji ODIHR, Saveta Evrope i Evropskog parlamenta u kojima se navodi da izbori nisu bili fer.
 
"Mi imamo dokaze da su uvezeni stranci koji su glasali u Beogradu. Volja Beograđana promenjena je u većem broju nego što je razlika u glasovima SNS i SPN", kazala je Tepić.
  • Dragan

    22.12.2023 16:53
    Kapa...
    Imaš pravo, kapu im skidam. Ali se nadam da će prestati na vreme, to su opasne stvari, nemojte se igrati sa zdravljem...
  • BGD 011

    22.12.2023 15:54
    Vucicev glasacki sistem
    Dokaz da je gospodja Tepic u pravu, i da svi lopovi u SNS i Vucic strahuju od njenog cina, a hocu reci da joj se divim, jeste to sto sve tv stanice cute o tome, ili samo saopste da je gospodja Tepic i dalje u strajku. Vucic snosi najvecu odgovornost ako se gospodji Tepic bilo sta dogodi u toku njenog opravdanog protesta a u ime svih nas pokradenih. Takodje je sramota da Javni servis cuti o hrabrosti i upornosti ove zene koja opravdano ugrozava i svoj zivot da bi dokazala da su Vucic i njegovi pajtasi iz SNS lopovi jer su pokrali/prekrojili izbore u Beogradu dovodeci glasace iz drugih drzava pa i drugih gradova Srbije da glasaju za SNS, a sbi oni su manipulacikom i prevarom vlasti samo fiktivno Beogradjani. Mnogi od njih su i prvi put u Beogradu pa su ih organizovano dovozili jer bi se inace izgubili.
  • S.nova

    22.12.2023 12:49
    Marinka Danijela Katarina Aida... i mnoge druge
    ŽENE hrabre i odlučne da nešto promene !
    Posvetite bar jedan članak svima njima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.