Autor: Beta

Info
22.12.2023.
11:37
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da se oseća solidno nakon četiri dana štrajka glađu, ali da mora da bude pod stalnim nadzorom lekara.
  • Dragan

    22.12.2023 16:53
    Kapa...
    Imaš pravo, kapu im skidam. Ali se nadam da će prestati na vreme, to su opasne stvari, nemojte se igrati sa zdravljem...
  • BGD 011

    22.12.2023 15:54
    Vucicev glasacki sistem
    Dokaz da je gospodja Tepic u pravu, i da svi lopovi u SNS i Vucic strahuju od njenog cina, a hocu reci da joj se divim, jeste to sto sve tv stanice cute o tome, ili samo saopste da je gospodja Tepic i dalje u strajku. Vucic snosi najvecu odgovornost ako se gospodji Tepic bilo sta dogodi u toku njenog opravdanog protesta a u ime svih nas pokradenih. Takodje je sramota da Javni servis cuti o hrabrosti i upornosti ove zene koja opravdano ugrozava i svoj zivot da bi dokazala da su Vucic i njegovi pajtasi iz SNS lopovi jer su pokrali/prekrojili izbore u Beogradu dovodeci glasace iz drugih drzava pa i drugih gradova Srbije da glasaju za SNS, a sbi oni su manipulacikom i prevarom vlasti samo fiktivno Beogradjani. Mnogi od njih su i prvi put u Beogradu pa su ih organizovano dovozili jer bi se inace izgubili.
  • S.nova

    22.12.2023 12:49
    Marinka Danijela Katarina Aida... i mnoge druge
    ŽENE hrabre i odlučne da nešto promene !
    Posvetite bar jedan članak svima njima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna