Očekuje se Vučićevo obraćanje zbog protesta u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro bi trebalo da se obrati javnosti povodom protesta u Beogradu i pokušaja okupljenih da uđu u Skupštinu Beograda.
Očekuje se Vučićevo obraćanje zbog protesta u Beogradu
Foto: 021.rs

Kako prenose beogradski mediji, očekuje se uskoro obraćanje najviših predstavnika državne vlasti i predsednika Vučića.

Nije precizirano u koliko sati će se Vučić obratiti.

U Beogradu je došlo do nasilja na protestu opozicije protiv, kako tvrde, izborne krađe.
 
Razbijen je ulaz na vratima Skupštine Beograda i nekoliko prozora. 
 
U Skupštini Beograda nalazi se žandarmerija.
 
Opozicija je pozvala pripadnike policije da izađu iz zgrade kako bi mogli da uđu u nju da bi se obratili okupljenim građanima.
  • felix

    25.12.2023 12:06
    2,5
    miliona glasača , danas još više ...
    živela Srbija !
  • BGD 011

    24.12.2023 22:33
    Vucic je zao covek
    Ovo zlo od coveka koji sebe naziva predsednikom Srbije je u vecerasnjem Dnevniku RTS-a prbo najavio hapsenje svih onih koji barusavaju red i mir i ponasaju se huliganski. Onda je poslao provokatore u masu nezadovoljnih, prevarenih i pokradenih da iz mase gadjaju kamenim kockama vrata i prozore skupstine Beograda. Zatim je, prevdajuci potez zastitom institucija od huligana poslao stotine zandarma da hapse, tuku i rasteruju ojadjene ljude. U medjuvremenu policija je iz Skupstine grada ispalhivala suzavac i dimne sok bombe na gradjane i narodne poslanike. Vucic je kao i Hitler inscenirao nerede da bi mogao da upotrebi silu. Ne treba nam takvo zlo od predsednika.
  • BGD 011

    24.12.2023 21:27
    Vucic je opasnost za gradjane
    Ovo je strasno. Vicic se ponasa kao Hitler. Skupstina nije Vuciceva. Srbija nije Vuciceva. Zandarmerija i policija iz unutrasnjosti skupstine Beograda zasipaju poslanike suzavcem. Nezabelezeno u istoriji Srbije. Vucic ocigledno priziva 5. oktobar i krvoprolice na ulicama Beograda i Srbije. Vucic je zlocinac svog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija