FOTO Arhiv skupova: Na protestu u Beogradu 7.100 ljudi

Organizacija Arhiv javnih skupova saopštila je da je na protestu protiv izbornih neregularnosti ispred Republičke izborne komisije i Skupštine grada Beograda, sinoć oko 18.40 bilo 7.100 građana.

"Ovaj broj smo utvrdili brojanjem sa slike napravljene iz drona, koju prilažemo kao dokaz (slika je podeljena u tri dela radi lakšeg brojanja)", naveo je Arhiv.

Ocenili su da je tvrdnja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je na protestu bilo 2.490 demonstranata "flagrantan i zlonameran pokušaj manipulacije činjenicama".

Dodali su da to predstavlja "još jednu potpuno paušalnu procenu, kojom je predsednik ponovo demonstrirao svoju potpunu neukost u brojanju učesnika protesta i javnih skupova i notornu sklonost iznošenju neistina".
 
 
"Pozivamo gospodina Vučića da objasni kako je došao do procene koju je objavio", dodaje se u objavi.
  • vladan

    25.12.2023 19:12
    Kriticna masa
    Glasalo ih je 800 000 a na proteste je izaslo 6,7 hiljada.Toliko o kradji na izborima.Sva sreca vecina onih koji su glasali za njih su normalni ljudi.Aj zdravo.
  • Kole

    25.12.2023 15:00
    Zasto se ne pridruze Mariniki da svi koji se ne slazu sa izborima strajkuju gladju pa se jebite sa vlascu koliko hocete a ne obako da jebete nas ugostitelje
    gradjane ,rasterujete turiste i pravite stetu gradu a niko od vas nije iz Bg osim sefa koji sedi negde na nekom visokom spratu prati sta mu rade poslusnici i smeska se.
  • Vesna

    25.12.2023 14:58
    Ja prošla tuda negde u to vreme nije bilo ni 500-600 ljudi! Kada se skupi broj od 7000 ne znam! Mora da je neki mađioničarski trik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija