Marinika Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu

Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN) Marinika Tepić danas je ušla u osmi dan štrajka glađu u zgradi Skupštine Srbije.
Marinika Tepić: Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu
Foto: FoNet (Ana Paunković)
"Ne razmišljam kako sam, jer to nije tema, tu sam zbog borbe i odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji", izjavila je Tepić.
 
"Svesno i racionalno sam ušla u sve ovo", rekla je Marinika Tepić, navodeći da u situaciji nakon izborne krađe ne bi sebi mogla da dopusti da ide na televizijska gostovanja i bude u ulozi političkog komentatora i analitičara, a da ne preduzme sve što je u njenoj moći da bi se izbori poništili, uključujući štrajk glađu.
"Vlast je proizvela fenomen kakav ne postoji nigde na svetu, a to su izborni migranti", rekla je Tepić, uz tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u trenutku kada je prestao da mu se sviđa njegov narod odlučio da uveze nov narod.
 
Ona je izjavila da je u nedelju vrlo kratko izašla iz zgrade parlamenta i obratila se okupljenima na protestu ispred zgrade parlamenta u Ulici kralja Milana.
 
"Neshvatljivo mi je da me nisu pustili da se vratim u zgradu. Kucam na vrata, a kroz staklo vidim da obezbeđenje okreće glavu. Ne mogu to da shvatim. To je sramota za njih", rekla je Tepić.
 
Ona je izjavila da veruje da takva naređenja dolaze direktno od ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.
 
U prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta štrajkuje sedam predstavnika SPN.
 
Štrajku Marinike Tepić su se pridružili Jelena Milošević, Danijela Grujić, Janko Veselinović, Željko Veselinović, Branko Miljuš i Dušan Nikezić.
  • Dr mr

    26.12.2023 18:55
    Molimo te
    A sta cemo mi posle bez tebe,kome ces ustupiti tvoju ulogu?
  • n

    26.12.2023 13:41
    I Toma diploma je posle strajka gladju uspeo zivi doživotno na grbači Srbije.

    Tako da se strajk gladju i te kako isplati ako cete posle tog strajka zauvek biti siti i vi i vasa pokolenja.

    Čega je narod sit i čega je gladan nikoga ovde ne zanima. Baš nikoga.
  • Ssy

    26.12.2023 07:30
    Srbi
    Marinika žrtvuje zdravlje i život, a neki se sprdaju i analiziraju njen izgled. Čak je i nepomenik dao svoje mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.