Orlić: Pripadnici opozicije su histerična manjina koja akcije vodi po zakonu džungle

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić kaže da je opozicija koja traži poništenje izbora i protestuje zbog toga "histerična manjina koja ugrožava većinu a svoje akcije vodi po zakonu džungle".
Orlić, koji je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS), rekao je za televiziju B92 da pripadnici opozicije iz koalicije "Srbija protiv nasilja" žele da Srbiju "uvedu u ludilo u kome će da vlada ko ima veću motku".
 
On je optužio lidere te koalicije da "nisu pozvali građane, na protestu 24. decembra ispred Skupštine grada Beograda, da ne koriste silu protiv pripadnika policije, a da nasilje na tom protestu nisu počini ubačeni elementi".
"Vi ste im rekli, ajmo da se penjemo na balkon, da proglasimo sebe za pobednike. Kakvi ubačeni elementi, nikog niste pokušali da smirite", rekao je Orlić.
 
Orlić je kazao da su predsednici Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas i Srbija Centra (Srce) Zdravko Ponoš "zečevi kapitalci", jer ih "niko nije video" na tom protestu.
 
Prema njegovim rečima vanredni parlamentarni, pokrajinski i delimično lokalni izbori koji su održani 17. decembra, bili su "jako dobro organizovani".
 
Upitan o protestu na koji su sutra u Beogradu pozvali predstavnici ProGlasa, Orlić je rekao da je to "samozvana elita za koju se ne zna ko je od njih uzimao više para od države".
  • Lošmi

    30.12.2023 09:30
    Izgubljeni
    Čim je izašao iz džungle, izgubio se, snalazi se samo u čoporu.
  • Zare

    30.12.2023 08:43
    Jedino tacno je ono "jako dobro organizovani". Ruku na srece i pljackasi banke moraju biti jako dobro organizovani.
  • Nena

    30.12.2023 08:37
    I ovaj je prosao skolu mladih SNS_a.Vokabular isti,gotovo isti kao i u Manitua njihovog.Da li iko u njihovim redovima ima pismen ili su svi na recniku glavnog huligana…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.