Jelena Milošević u bolnici u Nišu: Prekinula štrajk glađu da joj ne otkažu organi

Jelena Milošević iz Stranke slobode i pravde prekinula je štrajk glađu pošto su niški lekari na osnovu rezultata pregleda zaključili da nastavak štrajka može da dovede do oštećenja organa.
Milošević je u nedelju, 31. decembra zbog sve goreg zdravstvenog stanja prevezena u niški Klinički centar, a iako se nadala da će nastaviti štrajk, lekari su rekli drugačije.
 
"Uradili su sve analize, upoređivali ih i zaključili da je najbolje da prekinem. Sve vezano za bubrege je u ozbiljnom padu, rekli su da ako nastavim sa štrajkom, može da dođe do oštećenja organa. Ja bih volela da nastavim, ali ako je cena trajno oštećenje organa, onda je to suicid. Ja onda nisam za politiku - ako ne mogu da brinem o sebi, kako ću onda o drugima? Od lekara zavisi koliko ću ostati u bolnici, a onda se vraćam porodici", rekla je Milošević.
Iz niškog Kliničkog centra poručuje da se borba nastavlja i da očekuje ponavljanje izbora, prenose Južne vesti.
 
"Ne pristajemo na krađu glasova, to tvrdim iz bolničkog kreveta i ponavljam da im ne pada na pamet da se igraju sa izbornom voljom Nišlija. Branićemo je svim sredstvima. Mislim da smo uspeli, alarmirali smo međunarodnu javnost, svetski mediji su pisali šta se dešavalo na izborima u Srbiji, očekujemo međunarodnu istragu i ponavljanje izbora. Sigurna sam da će se napraviti međunarodna komisija koja će sprovesti istragu o ovoj dobro organizovanoj krađi", poručila je Milošević.
Marinika Tepić je posle 12 dana prekinula štrajk glađu. Ona se u subotu obratila okupljenima na protestu "ProGlasa" u Beogradu kod Terazijske česme, posle čega je hospitalizovana. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je danas da je Tepić dobro, da prima infuziju i da polako počinje da konzumira hranu.
  • Prsan

    01.01.2024 00:50
    Ovi ljudi su potpuni diletanti. Zašto su štrajkovali glađu, ako odustaju zbog opasnosti od zdravstvenih problema? Pa, u tome je i poenta štrajka glađu!!!! Da ideš do kraja, da bi tvoje zdravstveno stanje, ili smrt, izazvali reakciju.
    Kakve b. Potpuni amateri.
  • SuperN.

    31.12.2023 13:33
    Nezapažena vest ...
    Jelena je još jedna Žena Zmaj sposobna za šta mnogi drugi nisu i kao takva ima moje duboko poštovanje
    Želim ti brz oporavak Jelena Zmajice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija