U višim predelima Srbije sneg, u nižim poledica na putevima

Na putevima u višim predelima u Srbiji ima do pet centimetara snega, a putevi u nižim predelima su vlažni, zbog čega postoji opasnost od poledice, saošteno je večeras iz Auto-moto saveza Srbije.
U višim predelima Srbije sneg, u nižim poledica na putevima
Foto: 021.rs
Snega ima na putevima na teritoriji Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Novog Sada, Pančeva, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara i Zrenjanina.
Iz AMSS su apelovali na pažljiviju i sporiju vožnju, sa većim odstojanjem, posebno na prevojima i mostovima, zbog mogućnosti poledice na kolovozima.
Upozoreno je i na mogućnost magle u Vojvodini, kao i pored Drine, Morave, Tamnave i u dolini Ibra u zapadnim i jugozapadnim krajevima.
 
Na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok kamioni čekaju osam sati prilikom izlaska iz Srbije na Batrovcima, pet sati na Gradini, tri sata na Bogojevu i sat i po na Horgošu, dodaje se u saopštenju AMSS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.