Siniša Mali: Biće još vaučera za odmor, ali detaljnije će o tome Vučić

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će biti dodatnih vaučera za odmor za građane Srbije.

Mali nije izneo više informacija o dodatnim vaučerima, navodeći da će o tome detaljnije govoriti predsedik Srbije Aleksandar Vučić u subotu.

Danas je podeljeno 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. 
 
Vaučeri su "planuli" u roku od dva sata, a građani su od ranog jutra formirali redove ispred poslovnica Pošte Srbije, kako bi dobili vaučer.
Na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali, koji je potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je da će Vučić u subotu predstaviti program koji je vezan za 2027. godinu.
 
"Sastavni deo tog programa je životni i lični standard građana Srbije sa svom pomoći ili svim predlozima koje ćemo u narednom periodu da sprovedemo. Među njima su i dodatni vaučeri, tako da ne bih danas o tome u detalje. Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju“, rekao je Mali.
 
Podsetio je da je obećanje SNS tokom kampanje bilo da ćemo u 2027. godini imati 1.400 evra prosečnu platu, 650 evra prosečnu penziju, 650 evra minimalnu zaradu.
  • Mile rent-a mozak

    16.01.2024 10:21
    Molim samo da se obrati pažnja, da kada precednik odobri novi kontingent vaučera za odmor, da se isti dele po lokalnim odborima sns-a, a članovi - korisnici obaveste preko cool centra. Svi mi imamo slikan glasački listić i zato nema smisla da čekamo u redu.
    Upravnik Pošte, zvani Zoća od milošte, je samo šofer, ne zna on to da deli. Naučio da uzima. Možda je najbolje da to bude kod Dane Grujičić, ona je radoholičarka pa će, očas posla to da odradi - može i preko izabranog lekara.
  • pape

    16.01.2024 10:06
    pa daaaa
    Pa to, preCednik mora da podeli preostale vaučere iz šteka. To je najnormanija stvar koju preCednik jedne države radi i čime se bavi.
  • Andrija Šrek

    16.01.2024 09:37
    ...
    Štajaznam, meni je ovo više nekako posao ministra turizma.
    Predsednik se, prema ovlašćenjima, ne bavi time, zar ne?
    Oh, wait, on nije predsednik, on je Gospodar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija