Od sutra prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika opštine Severna Mitrovica počeće sutra, javio je danas Radio Kontakt plus.
Od sutra prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice
Foto: Pixabay
Jedan od pokretača inicijative za smenu gradonačelnika u Severnoj Mitrovici Sanja Lazarević Krtinić rekla je za Kontakt plus da su dobili sva potrebna dokumenta i da sutra počinju prikupljanje potpisa za opoziv gradonačelnika.
 
Potpisi će se prikupljati u hali sportova u severnom delu Mitrovice, od 9 časova.
Ona je pozvala sve građane da sutra dođu i podrže inicijativu za smenu gradonačelnika koji nema legitimitet da vodi opštinu i koji je u proteklom periodu donosio odluke protivne interesu srpskog naroda i svih građana ovog grada.
 
"Očekujem veliki odziv građana jer verujem da niko ne podržava da se na ovakav način vodi naš grad i izazivaju tenzije", poručila je Lazarević Krtinić.
Odbornici Skupštine opštine Severna Mitrovica odobrili su u ponedeljak zahtev grupe građana za korišćenje sportske hale radi prikupljanja potpisa za smenu gradonačelnika.
 
Rok za prikupljanje potpisa ističe 22. januara, a ukoliko inicijativna grupa ne uspe da ih prikupi do tog datuma, imaju pravo da zatraže dodatnih 15 dana od kosovskog ministarstva administracije lokalne samouprave
  • zztop

    16.01.2024 22:12
    Vidi , vidi ipak oni znaju šta su nefer izbori , javite to petkoviću ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".