Bivša radnica mobilnog operatora uzela 1,8 miliona dinara pazara, mobilni i laptop firme

M. V. (30), bivša radnica poslovnice jednog mobilnog operatora, uhapšena je zbog pronevere u obavljanju privredne delatnosti.
Bivša radnica mobilnog operatora uzela 1,8 miliona dinara pazara, mobilni i laptop firme
Foto: 021.rs
Ona se sumnjiči da od 14. aprila do 12. maja 2022. godine nije uplatila više od 1,8 miliona dinara dnevnih pazara poslovnice u kojoj je radila.
Takođe, sumnjiči se da je prilikom odlaska sa radnog mesta zadržala službeni mobilni telefon i laptop i na taj način oštetila ovo privredno društvo za oko 1.886.127 dinara. 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.
  • Opet ja

    18.01.2024 18:49
    @sasa

    Sreća u tome svemu je što Google pamti sva imena koja su učestvovala u kupovini SAP programa. Sve u svoje vreme.
  • sasa

    18.01.2024 18:14
    @Opet ja
    Gradska uprava NS nema interes da krade (stav Tuzilastva uvek jer je pravno loce) i samim tim, ne moze biti odgovorna za kriivcna dela. Optuziti nekog licno u drzavi poteze aparatcik i dolazi se do zakljucka Tuzilastva da nije jasno utvrdjen motiv i opet se odbacuje. Ali kada neko osteti bilo koga povezanog sa drzavom ili partijom na vlasti ili pojedincima iz partije, onda se motiv fabrikuje po potrebi (mada cesto i ne treba). Tako funkcionise "pravna" Srbija sa mafijom na celu! Pravni argumenti u zakljuccima postoje, samo je postupak dolaska do zakljucka veoma mafijaski!!!
  • Boško

    18.01.2024 16:27
    Mašala
    Maj 2022?
    Sveže,nema šta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija