Pacijentkinja u ambulanti snimala provokativne selfije: Dom zdravlja najavio mere

Dom zdravlja u Nišu preduzeće "zakonom predviđene mere protiv jedne pacijentkinje zbog provokativnih i uvredljivih selfi fotografija i video zapisa".
Pacijentkinja u ambulanti snimala provokativne selfije: Dom zdravlja najavio mere
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pacijentkinja je snimke napravila u ordinaciji opšte medicine i ambulanti u Donjoj Vrežini, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić.
Nešić je na svom Fejsbuk profilu podelila te fotografije i sporan video i navela da je pacijentkinja takvim ponašanjem nanela veliku štetu ugledu Domu zdravlja.
 
Nešić je dodala da je video snimak ponižavajuć za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.
 
U komentarima na ovu objavu, drugi korisnici Fejsbuka su dodali i druge fotografije, navodno takođe snimljene u tom Domu zdravlja, tvrdeći da na njima pozira ista žena, obučena u donje rublje i doktorski mantil, kraj bolničke kartoteke.
 
  • Nina

    22.01.2024 10:56
    Gde su tada bile medicinske sestre, ovo je snimak iz intervencije,gde se cuva terapija koja je sterilna.One nisu bile na svojim radnim mestima! Ova ustanova i jeste za lecenje bolesnih ljudi, ali mi se cini da tu ima posla i za osoblje ove ustanove! Ovo je veliki propust za ovu ustanovu, za ovo neko treba da odgovara!
  • Predrag

    21.01.2024 19:59
    Pitanje za Zamenicu:
    Ko je omogućio dotičnoj da boravi sama u prostoru koji vi smatrate kontrolisanim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija