Prenosivi blender povučen sa tržišta zbog rizika od požara i lomljenja sečiva

Prenosivi blender robne marke BlendJet2, čija zemlja porekla je Kina, povučen je sa tržišta zbog rizika da uređaji mogu da se pregreju i izazovu požar.
To se navodi na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima (NEPRO). 
Takođe, oštrica blendera se može odlomiti tokom upotrebe, oslobađajući fragment, tako da potrošač može da ga proguta i na taj način izazove povrede organa za varenje.
Prenosivi blender robne marke BlendJet2 sa kompaktnom baterijom upakovan je u kartonsku kutiju. Litijum-jonska baterija se može puniti preko USB kabla. 
 
Pogođene jedinice proizvoda, serija 5201000000 i 5542999999, prodavane su u periodu od oktobra 2020. do novembra 2023. godine. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.