Aleksić: Vučić preko Pinka pritiska Apelacioni sud, promoviše Koluviju kao sveca

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić rekao je da je slučaj "Jovanjica" opet u centru propagande predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naveo je da "Vučić preko televizije Pink vrši pritisak na Apelacioni sud, promovišući (vlasnika tog imanja) Predraga Koluviju kao sveca".

Aleksić je ocenio da je "promocija čoveka koji je, po optužnici, organizator proizvodnje marihuane na imanju Jovanjica, u funkciji pritiska na Apelacioni sud, čija odluka se čeka u vezi sa neophodnošću saslušanja inspektora Slobodana Milenkovića i izdvajanja iz spisa dokaza o 600 kilograma marihuane spremne za prodaju".
 
"Tu marihuanu su pronašli Milenković i njegov tim uz više od tone uzgajane marihuane. Te hrabre ljude vam nećemo dati, a drogu koju nudite našoj deci vam nećemo oprostiti", kazao je Aleksić.
On je rekao da je "na dan školske slave Sveti Sava televizija Pink deci Srbije emitovala ispovest prvooptuženog za trgovinu drogom".
 
"I priča o iznuđenom rukovanju sa mnom na sajmu poljoprivrede, uz pripremljene foto objektive, iskorišćena je za promociju navodnog duhovnog pročišćenja Koluvije", naveo je Aleksić.
 
"Ova kampanja televizije koja odavno ne bi smela da ima nacionalnu pokrivenost i 'potresno' svedočenje predsednika koji ne zna gde je Jovanjica - neće proći", saopštio je Aleksić.
  • R49

    28.01.2024 18:08
    Sizifov posao
    Svaki pokušaj da se krmača našminka je neuspešan. Krmača je uvek krmača.
  • Gradjanin

    28.01.2024 15:41
    Subvencije
    Koliko se sjecam , u novinama su bili podaci da je Koluvija dobio dosta visoku subvenciju od drzave za organsku proizvodnju. Da li je to bila organ.proizvodnja marihuane?
    I on je jedan od kumova?
  • čile

    28.01.2024 10:44
    Izbori su prošli a obećanja kao i uvek "malo sutra".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija