VIDEO: Nestoroviću masovna ubistva u "Ribnikaru" i kod Mladenovca "mirišu na raznorazne službe"

Narodni poslanik i lider pokreta "Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je da mu masovna ubistva koja su se dogodila u maju "mirišu na službe raznorazne".
Kako je za Danas rekao advokat Nikola Lakić, ta izjava pre svega više govori o Nestoroviću nego o istini koja je svima poznata šta se tu zaista desilo.
 
 
Lakić se osvrnuo na Nestorovićevu izjavu datu u jutarnjem programu TV Prva, gde je rekao da su masovna ubistva počinjena kako bi se destabilizovala država i da mu je to "mirisalo na raznorazne službe".
"Ovakvim izjavama sam Nestorović relativizuje sve ono što se zaista desilo i sve ono što je duboko potreslo porodice koje su ostale bez svojih najmilijih ali i celokupno društvo. On ovakvim izjavama takođe abolira režim Aleksandra Vučića od svake odgovornosti u ovim događajima. Nije ovo prva izjava kojom lider pokreta 'Mi' skandalizuje javnost u Srbiji i iznošenjem nesitina nanosi veliku štetu, ali svakako jeste jedna od izjava koja unosi dodatni nemir i narušava spokojstvo građana Srbije", rekao je Lakić za "Danas".
Prema njegovim rečima, da u Srbiji imamo samostalno tužilaštvo, tužioci bi po hitnom postupku pozvali Nestorovića da svoja saznanja dostavi nadležnim organima.
  • Predrag

    13.02.2024 11:29
    Nestorović
    Uvek ću ga komentarisati isto:
    Budaletina.
  • Милош

    13.02.2024 08:03
    Милош
    Шта сте очекивали од члана КПЈ СПО СПС ДС СНС и сада МИ него да лаже и све више лупета како би скрета пажњу. Горе од овога је што има део Грађана који га подржавају у свему томе!
  • Skf

    13.02.2024 06:50
    Strane sluzbe su posle tragedije osnovale " ove za( protiv) nasilja". I krenula je zloupotreba tragedije od strane opozicije koju organizije strana sluzba. U borbi za vlast nista im nije sveto. Zloupotrebe tragedije,razbijaju i vrse neasilje po ulicama,traze sankcije Srbiji,pljuju,lazu o Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.