Tri osobe uhapšene zbog bacanja ručne bombe na kuću u Mladenovcu

Policija je u Beogradu uhapsila tri osobe osumnjičene da su učestvovale u bacanju ručne bombe na porodičnu kuću u opštini Mladenovac.
Tri osobe uhapšene zbog bacanja ručne bombe na kuću u Mladenovcu
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas saopštilo da su uhapšeni M.M. (24), I.Š. (30) i M.L. (21) i osmnjičeni za krivična dela nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija, i izazivanja opšte opasnosti.
M.M. je osumnjičen da je 12. januara uveče bacio ručnu bombu na kuću u Mladenovcu, do koje ga je dovezao M.L. vozilom koje je pribavio I.Š.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.
  • Branka Black Rouse

    13.02.2024 23:13
    Spremni za EU
    21,24 i 30 godina starosti.!!
    Svi ratovi i zardjale kasike,seselj,zlocinipo bosni,hrvatskoj,kosovu,svo zlo devedesetih godina, unistavanje obrazovanja i drzave nam se vracaju kroz ovakve teroristicke aktivnosti.
    Pre par meseci su ljudi izginuli u teroristickom napadu explozivom i teskim naoruzanjem,sada ovaj slucaj i mislim da ce se ovakvi slucajevi cesce desavati jer nase korumpirano pravosudje ne smatra ovakve tragedije i paljenje kuca novinara kao neki ozbiljni slucaj koji treba maximalno sankcionisanti.Ovakva srbija moze da ide u uniju sa sirijom,a nikako sa EU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija