Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije uhapšen, navodno zbog učešća u protestu

Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je da je njihov potpredsednik Miloš Pavlović uhapšen danas u okolini Užica.

On je priveden po poternici zbog navodnog učešća u nasilnom protestu ispred Skupštine Beograda 24. decembra. 

U saopštenju su ocenili da je hapšenje Pavlovića, koji je i šef odborničke grupe Narodnog pokreta Srbije u Skupštini Beograda, "deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima" pred konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda 19. februara. 

"Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad", stoji u saopštenju NPS.
 
Predsednik tog pokreta Miroslav Aleksić ocenio je da je "interesantno ali i potresno da Pavlovića hapse na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Кoluvije".
 
"Svaki pripadnik institucija Srbije koji protiv zakona i zloupotrebljavajući svoju funkciju štiti uzurpatorski režim Aleksandra Vučića kad tad će odgovarati, toga treba da budu svi svesni", naveo je Aleksić.
  • Zovem se Stevo

    15.02.2024 18:07
    INAČE
    Na korak od oružane pobune.
  • Roky

    15.02.2024 17:24
    Gotovi su !!!
  • zztop

    15.02.2024 17:10
    Ovo rade po sretenjskom ustavu ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.