Opozicija o odlaganju sednice Skupštine Beograda: Naša pobeda, sprečićemo i onu 1. marta

Predstavnici opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" izrazili su zadovoljstvo zbog toga što danas nije održana konstitutivna sednica Skupštine Beograda.
Opozicija o odlaganju sednice Skupštine Beograda: Naša pobeda, sprečićemo i onu 1. marta
Foto: 021.rs
Ova koalicija je najavila da će zajedno sa građanima učiniti sve da do toga ne dođe ni 1. marta.
 
Prethodno je konstitutivna sednica odložena za 1. mart jer u sali Skupštine Beograda nije bilo dovoljno odbornika za rad.
Predstavnici Koalicije "Srbija protiv nasilja" Dobrica Veselinović i Vladimir Obradović su novinarima ponovili da su beogradski izbori pokradeni, za to su optužili vlast i zatražili novo glasanje pod novim uslovima.
Veselinović je rekao da ovo što se danas desilo jeste pobeda opozicije i potvrda ispravnosti svega što je ta opoziciona koalicija radila.
 
On je izrazio zadovoljstvo što danas, "uprkos raznim spekulacijama", nije došlo do kupovine odbornika i preletanja na stranu vlasti.
  • Cime

    20.02.2024 07:26
    Cime
    I sta? Opet ćete izgubiti izbore gospodo! Dok god imate Djilasa i staru ekipu iza sebe nista nemozete jer ih narod nejce i nepodrzava! Morate sa njima raskrstiti i osamostaliti kako bi pridobili poverenje kod naroda! Samo kada narod vidi njihove imovinske karte sve mu je jasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija