SSP: Vučić da ispravi grešku i odlikuje Zagorku Dolovac, odavno je ispunila sve SNS kriterijume

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Goran Petrović traži od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "ispravi grešku" i odlikuje i republičku tužiteljku Zagorku Dolovac.
SSP: Vučić da ispravi grešku i odlikuje Zagorku Dolovac, odavno je ispunila sve SNS kriterijume
Foto: Medija centar Beograd
Petrović pita: "Zar više od decenije ćutanja Zagorke Dolovac, selektivnih progona tužilaštva i učešća u mnogobrojnim igrokazima vlasti nije dovoljan razlog za makar jedan orden“.
 
Kako navodi, "Dolovac je svakako jedna od najzaslužnijih što tužilaštva sa povezom preko očiju posmatraju kriminal vlasti na svim nivoima, pa je sasvim očigledno da zakon važi samo za one koji nisu u milosti režima“.
"Za tužilaštvo je izgleda mnogo bitnije hapsiti studente koji su protestovali protiv izborne krađe, nego činjenica da je Srbija potonula u borbi protiv korupcije i kriminala", ocenjuje Petrović.
Navodi da "zasluge republičkoj tužiteljki pripadaju i zbog ignorisanja izborne krađe i do sada nezabeleženog uvoza fantomskih glasača, kojima se napunila Beogradska arena, kupovine glasova, ucena birača i otimanja volje naroda, a nisu male zasluge ni u nereagovanju na brojne afere koje su ostale izvan domašaja pravde, što je potpuno uništilo poverenje građana u institucije".
 
"U zemlji u kojoj državni vrh brani vlasnika plantaže marihuane, a progoni policajce koji su je otkrili, u zemlji gde kriminalci na nacionalnoj frekvenciji objašnjavaju kako ubiti, a za to ne biti kažnjen, gde se kradu izbori i da za to zna ceo svet, samo naše institucije ne znaju ništa, republička tužiteljka svojim ćutanjem zaslužila je jedan orden za poseban doprinos", kaže Petrović.
 
"Molim vas ovim putem da ispravite nepravdu i odlikujete i gospođu Dolovac jer je odavno ispunila sve SNS kriterijume", zaključio je Petrović.
  • Boro iz Pobede

    20.02.2024 06:43
    Samo to sto je sef svega pricao o Zvezdi i Partizanu je dovoljno za hapsenje!
  • Kuku lele

    20.02.2024 06:37
    Zivela pravda
    Mislim da je zaista velika nepravda i da je ta zena totalno zapostavljena u nasem narodu.
    Drzava treba da joj pokloni ne stan ako vec nije vec citav kompleks zgrada na Vracaru gde je kvm najskuplji, za njen trud i njeno zalaganje da u ovoj zemlji vlada zakon, red i pravda.
  • Mr. No

    20.02.2024 06:22
    Nemi jezici
    Svi sa ordenom, uključujući i neordenisanu tužibabu, svrstati u novu grupu Homo Sapiens Braon Jezika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.