Fila: Imamo većinu, četiri odbornika sa drugih lista su za nas, pokušaćemo da ubedimo Nestorovića

Nosilac liste SPS i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Toma Fila rekao je da su naprednjaci i SPS imali većinu za konstituisanje Skupštine Beograda, ali da "nisu želeli da sastave vlast".
Fila koji je kao najstariji odbornik predsedavajući Skupštine grada je za Nova S istakao da SPS i naprednjaci imaju "preko 56 odbornika" i da su im njih četiri sa drugih lista potvrdila da bi podržala formiranje gradske vlasti u Beogradu.
 
"Nisu samo dva odbornika u pitanju, nego četiri", naglasio je Fila.
Skupštinu Beograda čini 110 odbornika.
 
Fila je rekao da i SNS i socijalisti žele da cela lista "Mi - glas iz naroda" podrži novoformiranu beogradsku vlast jer bi tako legitimitet bio potpun.
"Zato je i određeno dodatnih deset dana kako bi još jednom pokušalo da se razgovorom Nestorović ubedi da pruži podršku formiranju vlasti u Beogradu", podvukao je Fila.
 
On je zaključio da bi "uzimanje dva odbornika odavde, a dva odande" bacilo senku na formiranje vlasti i podstaklo sumnju da se radi o kupovini odbornika.
  • Ako bude

    21.02.2024 10:49
    Nemate čega da se bojite
    Biće ovo “najsmešnija koalicija”, baš kao i “najsmešniji virus” koji je ubio milione ljudi u svetu. Samo ovde ne pomaže vakcina.
  • Voja

    21.02.2024 09:06
    Nestor
    Nije Nestor tako težak za dogovor, samo košta.
  • Marko

    21.02.2024 08:34
    Nalogodavac je rekao svoje
    Rekao mentor sa zapada novi izbori. Da nije tako vec bi bila resena vlast u Bg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija