Nestorović i Pavić "demonstrativno" napustili pokret "Mi - glas iz naroda"

Dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su pokret "Mi - glas iz naroda", saopštio je taj pokret.
Nestorović i Pavić "demonstrativno" napustili pokret "Mi - glas iz naroda"
Foto: FoNet
"U toku procesa preobražaja pokreta 'Mi - glas iz naroda' došlo je do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče, 20. februara 2024. godine demonstrativno napustili pokret 'Mi - glas iz naroda'", saopšteno je na sajtu pokreta.
Kako se navodi, "u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača dr Branimir Nestorović je ultimativno tražio da on bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača".
Na glasanju taj ultimatum dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio pokret, a za njim i Aleksandar Pavić.
 
"Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević, prema tome, u radu Pokreta sve ostaje po starom i planirani ciljevi se ostvaruju", navodi se u saopštenju.
  • Dzviska

    24.02.2024 08:40
    Nema Srbiji pomoci
    Kako je nas glup narod uvek bio glup? Kad god se neko pojavio odmah su krenule kritike,Nestorovica kritikuju i vlast i opozicija,da li ste se zapitali zasto?da li ste se ikad zapitali zasto su Draskovic i Seselj uvek bili opozicija iako su mogli da dodju svojevremeno na vlast? Zato sto su ubek bili deo vlasti,tako je i sa danasnjom opozicijom,bune se dignu narod a onda se povuku i samo laju da glupi narod misli da se bore za pravdu,sad kad se pojavio covek koji je imao uspesnu karijeru i koga novac ne zanima svi nasedate na price vlasti i tzv opozicije i pljujete ga,bolji su vam ovi skolova i tj. regrutovani politicari od Doktora koji su celog zivota radili u struci i posteno zaradjivali.Gde su ti vasi politicari radili?
  • Mbm

    24.02.2024 05:40
    To nijr nikakav pokret vec gnezdo za formiranje i pranje novca za osnivsce i clanove. To je obična podmetacina AV. Izaziva dublji kriminal rezima.
  • Običan glasač

    22.02.2024 22:28
    Kraj pre početka ?
    Smešno-tužan ali očekivan kraj družine zvane "Muu, glas penzionisanih udbaša" :)) Kako su nastali, tako su i nestali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.