Tužilaštvo o saobraćajnoj nezgodi Nedimovića: Nemamo veze sa predmetom koji pominje NIN

Više javno tužilaštvo odgovorilo je saopštenjem na tekst objavljen u nedeljniku NIN o saobraćajnoj nezgodi, za koju se navodi da je izazvao funkcioner SNS Branislav Nedimović.
Tužilaštvo o saobraćajnoj nezgodi Nedimovića: Nemamo veze sa predmetom koji pominje NIN
Foto: 021.rs
Kako navode, Više javno tužilaštvo se pominje u tekstu "NIN otkriva: Tužilaštvo zataškalo Nedimovićevu saobraćajku: Kako je slučaj bivšeg ministra sklonjen u fioku".
 
Kako dodaju, piše da je "zataškavanje nastavljeno i u Višem javnom tužilaštvu", iako ovo tužilaštvo nema nikakve veze sa ovim predmetom koji se pominje u tekstu, niti mu je predmet ikada referisan".
"VJT u Beogradu se sa ovim predmetom upoznao tek sada, navodima iz teksta", saopšteno je.
Podsetimo, NIN navodi da je funkcioner SNS i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović izazvao saobraćajnu nezgodu 8. septembra 2022. godine u Beogradu.U tom udesu je teške telesne povrede zadobio vozač motora G.R. (1978).
 
NIN piše da je ta nezgoda "munjevito zataškana".
 
Kako dodaju, uz dosta propusta, zataškavanje je potom nastavljeno i u Višem javnom tužilaštvu, odnosno Trećem osnovnom javnom tužilaštvu koje se nije pomerilo u istrazi godinu i po dana, dodaje se u tekstu.
 
Nedimović je vozio beli džip marke "škoda".
  • Jogi Letač

    23.02.2024 13:51
    @Milisav, a možda su motordžiji pripretili da ćuti i da se vadi kako zna i ume?
  • Milisave

    23.02.2024 13:29
    I treba
    da objave
    Vinovnik treba da odgovara
    Zakon MORA da važi za sve, nema izuzetaka
  • dule

    23.02.2024 12:53
    Milisav
    23.02.2024 • 11:33
    Postoje mediji koji jedva cekaju da objave ovakvu vest.Motordzija je ziv,a ima i familiju.To sto nije objavljeno znaci samo jedno.Dil je pao i dobro je "podmiren".Nacina jeilion.



    To sto je on podmiren ne znaci da ovaj nece nastaviti da gazi i sakati ljude?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija