Prepoznajte bivšeg ministra: Poledica će tražiti da FSS usvoji "dress code"

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica smatra da je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović svojim oblačenjem iskazao nepoštovanje prema Crnoj Gori.

Poledica je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju su predvodili predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Branislav Nedimović.

U pitanju je bila poseta predsedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću.

I dok su svi prisutni bili obučeni u odela, Nedimović je bio "ležerniji".
 
"Kao delegat u Skupštini FSS podneću zahtev da se usvoji 'dress code' funkcionera FSS na zvaničnim sastancima. Ovim stajlingom Branislav Nedimović je pokazao veliko nepoštovanje prema državi Crnoj Gori i FSCG. Neozbiljno i neodgovorno", napisao je Poledica na Tviteru.
 

Foto: Vlada Crne Gore/R. Koprivica
 
 
Sastanku su ispred Fudbalskog saveza Crne Gore prisustvovali Dejan Savićević, predsednik, Tomislav Čelebić, potpredsednik i Momir Đurđevac, generalni sekretar, dok su Fudbalski savez Srbije predstavljali Dragan Džajić, predsednik, Branislav Nedimović, potpredsednik i Jovan Šurbatović, generalni sekretar.

Zajedničnički je konstatovano da dva fudbalska saveza baštine izvanredne prijateljske i bratske odnose, ističući želju da se reprezentacije Crne Gore i Srbije zajedno kvalifikuju na Evropsko prvenstvo.

  • Zovem se Stevo

    28.03.2023 18:02
    INAČE
    Nedimovića uopšte ne treba komentarisati.
    On je kao Simo Spasić.
  • Ana

    28.03.2023 17:17
    Slatkiš
    Ma baš je sladak. A ima i stav. Samo još da nauči da kupi svoj broj sakoa.
  • Ns

    28.03.2023 14:28
    Ns
    Ono kao bavim se sportom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.