Ljajić očekuje jedno ministarsko mesto za SDPS: Idem kod Vučića na konsultacije od ponedeljka

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić je danas izjavio da očekuje da će njegova partija dobiti jedno ministarsko mesto u novoj vladi Srbije.
 Ljajić očekuje jedno ministarsko mesto za SDPS: Idem kod Vučića na konsultacije od ponedeljka
Foto: 021.rs
On je za Danas rekao da će biti u delegaciji koja će u ime zajedničke liste "Srbija ne sme da stane" ići na konsultacije kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje počinju od ponedeljka.
Na pitanje da li će on obavljati neku funkciju u izvršnoj vlasti, lider SDPS je odgovorio da je rano da se govori o personalnim rešenjima jer se još uvek nije razgovaralo o tome.
"Jasniju sliku ćemo imati nakon završenih konsultacija. Verujem da će Vlada biti formirana i pre zakonom predviđenog roka", rekao je Ljajić za Danas.
  • Eon

    24.02.2024 17:56
    Prišipetlja
    Ljajić je Krkobabić 2.0, a može i obrnuto.
  • Sofronije

    24.02.2024 17:09
    X
    Sta je dobrog uradio drug Ljajic kada se sve sabere evo 3 veka je ministar,osim sto platu redovno uzima..
  • Kako

    24.02.2024 16:31
    Ga
    Nije sramota da sedi uz ovoga ko i svm kad ih je 90tih proterivao pretio u radikalskom a sad u neoradikalskom vremenu. Zbog takvi kojim je samo do fotelja a ne dobrobiti svih se ovde nazaduje decenijama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija