Vučić najavio: Ove godine u Srbiju dolazi predsednik Kine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da sa velikom radošću očekuje da Srbiju ove godine poseti predsednik Kine Si Đinping.
Vučić najavio: Ove godine u Srbiju dolazi predsednik Kine
Foto: FoNet/AP
"Uvereni smo", rekao je Vučić, "da će Kina i u godini Drvenog zmaja, sa istom snagom, mudrošću i inovativnošću nastaviti putem opšteg napretka".
"Snažno verujem u budućnost naših odnosa, koji su dobili novi kvalitet zajedničkim zalaganjem u gotovo svim oblastima i koji su na istorijskom vrhuncu", navodi se u objavi Vučića na Instagram nalogu.
"Zahvalni smo na snažnoj podršci NR Kine po svim pitanjima od vitalnog interesa za Srbiju, a sa velikom radošću očekujem da nam godina Drvenog zmaja dovede u Srbiju i našeg iskrenog prijatelja i jednog od najznačajnijih svetskih lidera predsednika Si Đinpinga", dodao je Vučić. 
  • ...

    26.02.2024 22:38
    Koliko smo im ono duzni?
  • Žika

    26.02.2024 21:07
    Čobane, vrati se
    Opustošiše naše rudne resurse, debelo su zaradili na skupim kreditima koje je Srbija od njih naivno uzela. Mi smo jedini narod u Evropi koji je dozvolio da ga Kinezi šišaju ko ovce i da za njih radi najteže poslove budzašto.
  • Prodata ,okupirana

    26.02.2024 19:30
    zemljo moja
    Tri najveca izvoznika Srbije za 2023.god. su tri kineske kompanije.
    Ono zbog chega se pametan stidi ,time se ovaj ponosi i hvali.
    Rudnike-Kina,Zemlju i BG H20 -Arapi,Energija-Rusi , Deponija i Djubriste-EU, Kosovo-USA...
    Rasprodaja, Akcija - Srbije pod ovom vlascu ,Srbija je danas lici na jednu ocerupanu pokislu kokosku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.