"Mi - Glas iz naroda" sutra kod Vučića na konsultacijama o Vladi, nije precizirano koji deo liste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u petak nastaviti konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade Srbije.
Na sastanak u Predsedništvu u 8.30 doći će predstavnici izborne liste "Mi - Glas iz naroda".
 
Ne navodi se sa kojim delom te liste će biti vođeni razgovori, nakon navodnog napuštanja pokreta od strane nosioca parlamentarne liste Branimira Nestorovića i poslanika Aleksandra Pavića, dvojice od sedam osnivača pokreta.
Lista "Mi - Glas iz naroda" na parlamentarnim izborima 17. decembra osvojila je 13 poslaničkih mandata, a nakon deobe u pokretu, preostalih pet od osnivača je navelo da će njihova poslanička grupa imati sedam ili osam članova.
Vučić je u ponedeljak obavio konsultacije o mandataru buduće Vlade sa listama "Politička borba Albanaca se nastavlja - Šaip Kamberi" i "Ruska stranka - Slobodan Nikolić".
 
Dan kasnije, sa predsednikom su razgovarali predsetavnici izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu za budućnost ", kao i predstavnici izborne liste okupljene oko Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Stranke pravde i pomirenja.
 
Liste "Srbija protiv nasilja" i koalicija "NADA" saopštile su ranije da neće ići na konsultacije kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
  • Zemlja čudesa

    01.03.2024 04:02
    Monty Python
    Borci za jedinstvo svih Srba raspali se na dve frakcije mesec dana nakon izbora? Nije čak ni iznenađenje.
  • Јулијана

    29.02.2024 22:28
    Какве спрдачине са народом ,имамо 2 Покс-а сад 2 Гласа из Народа ,једни за власт други ни за кога
  • Čitalac

    29.02.2024 20:42
    Konsultacije
    Prividja mi se dr Nestorović kao ministar zdravlja ili predsednik
    Vlade Srbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.