SSP: SNS već krši preporuke ODIHR-a funkcionerskom kampanjom u Beogradu

Srpska napredna stranka krši preporuku ODIHR-a o zabrani funkcionerske kampanje jer pod stranačkim obeležjima organizuje tribinu na kojoj govore direktori preduzeća.
To je izjavila Tijana Šerbula, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Zvezdara.
 
Šerbula je u saopštenju navela da SNS "organizuje tribinu o dinamici izgradnje kanalizacione mreže na kojoj će govoriti gradski funkcioneri Radomir Vujadin, direktor JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i Milan Vranić, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, što je direktno kršenje preporuka ODIHR-a.
Ona se osvrnula i na poslednjih osam godina, koliko je SNS na vlasti u naselju Veliki Mokri Lug.
 
U tom periodu nije izgrađena obećana osnovna škola i dozvoljen je "investitorski haos".
Funkcionerska kampanja koju SNS vodi uoči lokalnih izbora na Zvezdari neće proći, jer su Zvezdarci jasno rekli da ne žele vlast koja ih laže i krade, dodala je Šerbula.
 
"Svoje mišljenje o vlasti građani su pokazali na prethodnim izborima", rekla je Šerbula i istakla da je i pored neverovatnih izbornih mahinacija od strane vladajuće stranke, lista Srbija protiv nasilja pobedila na Zvezdari.
  • Maja

    07.03.2024 23:30
    Novi izbori, stari uslovi
    Ih, mnogo će da se potresu! Rade i radiće šta im je volja. Niko im ne može ništa. Novi izbori, stari uslovi i koga briga? Gde je tu sada Evropa?
  • Zoki

    07.03.2024 08:43
    Komunalna izgradnja
    Serbula, kao I uvek do SADA vasa politika je Bez ideja, Bez predloga.sta vi mislite ko treba da ucestvuje u raspravi o izgradnju komunalne infrakstuture u Beograda? Verovatno neki stranci.
  • Zoki

    07.03.2024 08:30
    Pravila
    Serbula, Zar vi ne krsite pravila? Nastavljate kampanju protiv svih Koji niu za vas. Necasno je da pricate o preporukama ODIHR-a kada izbori Jos nisu raspisani. I na proslim izborima
    Ste imali 75 vasih kontrolora I sta bi. Potpisaste sve zapisnike Bez primedbi
    Zvezdara ce pokazati na novim izborima ko je ko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija