Majka ćerki u bolnici u Beogradu davala sedative u potaji: Rastvarala ih u soku bez znanja lekara

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor od 30 dana 43-godišnjoj M.R. zbog sumnje da je svojoj maloletnoj ćerki dok je bila u bolnici davala da pije različite vrste sedativa.
Majka ćerki u bolnici u Beogradu davala sedative u potaji: Rastvarala ih u soku bez znanja lekara
Foto: Pixabay
Osumnjičena je izvršila krivično delo nasilje u porodici, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.
Kako se navodi, osumnjičena je maloletnoj ćerki koja se nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete "dr Vukan Čupić" u periodu od 29. februara do 8. marta sedative davala bez znanja i saglasnosti lekara. Ona je tablete rastvarala u soku.
Zbog toga se u krvi oštećene nalazila potencijalno letalna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi.
  • NN

    11.03.2024 23:10
    Eutanazija
    @ Ne
    Verujem da je to jako bolna situacija i da nije bilo teško samo Vašem ocu koji je patio, nego i celoj porodici. Ali zamerati lekarima što nisu, kako kažete "pomogli da se ubrza proces umiranja" zaista je neobično. Lekari pomažu da se održi proces življenja, a ne umiranja, valjda vam je poznato da eutanazija kod nas, a i u nakveće delu sveta ne postoji. Jeste li svesni da ste zapravo tražili da ga ubiju i to ste još napisali? Nemojte, zaboga!
    A sa gore opisanim slučajem to i nema neke veze. Sedativi i analgetici nisu isto! Postupak te žene je potpuno neodbranjiv!
  • @NE

    11.03.2024 16:18
    Nisi valjda ocekivao da mu daju morfijum i da postane zavisnik. Normalno je da lekari vode racuna o pacijentima jer najvise znaju.
  • Milica

    11.03.2024 16:12
    Ja bez lekara ni c vitamin ne pijem. Cak se oko ishrane konsultujem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija