Havarija u zgradi u Čačku, eksplodirali bojleri: Tri osobe prevezene u Urgentni centar

Tri osobe primljene su u Urgentni centar u Čačku nakon što su oko ponoći u velikom broju stanova eksplodirali bojleri nakon havarije.
Kako javlja RTS, do havarije je došlo oko ponoći na instalacijama zgrade u ulici Čačanski partizanski odred u čačanskom naselju Alvadžinica.
 
Evakuisano je 35 stanara, a tri osobe je prevezla Hitna pomoć. U Urgentno-prijemnu službu Opšte bolnice u Čačku primljene su tri osobe koje su zbog udisanja dima opservirane. Posle terapije pušteni su na kućno lečenje.
Problemi na instalacijama izazvali su varničenje i dim. Pojedini stanari navode i da je bilo eksplozija bojlera, kao i da se u stanovima pojavila voda.
 
 
Na teren su izašla tri vatrogasca u jednom vozilu, kao i pripadnici policije.
Neki od stanara su noć proveli kod rođaka. Vatre, kako saznaje RTS, nije bilo, ali jeste dima. Nakon evakuacije vatrogasci su proverili da li su svi stanari izašli iz zgrade.
 
Istraga će utvrditi uzrok havarije.
  • Boban

    14.03.2024 14:50
    Duplo
    Ako im zgrada i stanovi nisu bili osigurani onda je katastrofa dupla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija