Orlić: Ponosni smo na posao koji je uradila Ana Brnabić, glas naroda je glas Boga

Ovlašćeni predstavnik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić izjavio je da je ta lista sa partnerima i saradnicima predložila Anu Brnabić za predsednicu Skupštine.
Rekao je da su ponosni na posao koji je uradila tokom tri premijerska mandata.
 
U skupštinskoj raspravi o izboru predsednika parlamenta, Orlić je rekao da je za tu listu "glas naroda - glas Boga".
"A, taj narod je na slobodnim i demokratskim izborima u decembru dao podršku politici koju oličava i zastupa Aleksandar Vučić. Više od 1,8 miliona ljudi je glasalo za tu politiku, a mi smo predložili Anu Brnabić za predsednicu parlamenta", dodao je Orlić.
 
Dodao je da su ponosni smo na Brnabić, "na posao koji je uradila i iznela, a u kojem su svi na svoj način imali čast i privilegiju da učestvuju" i zahvalio se saradnicima i partnerima koji su podržali kandidaturu aktuelne premijerke u tehničkom mandatu za predsednicu parlamenta.
Orlić je rekao da druga strana ne nudi ništa građanima, osim mržnje prema Vučiću, njegovom bratu i roditeljima.
 
"Mi nudimo planove za budućnost, Ekspo 2027, program "Skok u budućnost", a o kreiranju tog plana govori činjenica da ga je lično predstavio Vučić. Važnu ulogu je imala i Ana Brnabić, što joj je najbolja preporuka za novu funkciju", rekao je Orlić.
 
Orlić je dodao i da ne sumnja da će Ana Brnabić na mestu predsednika Narodne skupšine biti uspešna.
 
"Sprovodićemo doslednu onu politku za koju je Srbija glasala, polititku koja je pobedila i građani joj dali poverenje", rekao je Orlić.
Šef Poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov zahvalio se poslaničkim grupama koje su podržale predlog da Ana Brnabić bude predsednica parlamenta, ali i onima koji to nisu učinili, ali su na pristojan i civilizovan način diskutovali i izneli svoje politike.
 
Jovanov je ocenio da je skupštinska rasprava pokazala budućoj predsednici parlamenta sa čim će se sve suočavati.
 
"Manjina treba da bude tolerisana od većine, ali i većina da bude tolerisana od manjina", rekao je Jovanov.
 
Predsedavajući Skupštinom Srbije Stojan Radenović uveren je da će buduća predsednica parlamenta imati snage i pružiti ruku da različitost bude prisutna, a ponašanje poslanika pristojno.
 
Poslanici su za danas završili rad, a sednica će biti nastavljena sutra u 10 sati.
  • Rszumni ljudi

    12.04.2024 04:09
    ORLIC neistinu prica
    Brnabic ne zna da radi skupstinske poslove, Vucic ne zna da vodi drzavu. Narodu i gradjanima su dali besposlicu, bedu, lažne nade, propadanje. Sa ljudima ne saradjuju, ugrozavaju opstanak i nr zaposljavanju u drzavnim preduzecima. Rasprodali su u skoku drzavu i resurse i napunili svoje dzepove narodnim novcem. Kriminal vlada, a beda i besposlica ubija na svakom koraku. Zasto ovaj covek Orlic ne govori istinu i zasto obmanjuje narod Srbije?!
  • Kurva

    19.03.2024 22:30
    o postenju
    Kurva o postenju, vojnik o skracenju, ovaj bezboznik o Bogu.O Hristu sigurno ne, ne znam kog Boga slavi SNS sekta.
  • glas

    19.03.2024 22:07
    ucenjenog, podkupljenog, privedenog, dostavljenog iz r.s. i medijski hipnotisanog lažima naroda iza kojeg kriješ svoj lopovluk, kukavičluk, ulizništvo i beskičmenjaštvo, je li to taj božiji glas? I boga ste opoganili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija