Bankarka iz Užica uhapšena zbog sumnje da je digla kredit u ime klijentkinje

Pripadnici MUP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D. M. (49) iz Užica zbog sumnje na zloupotrebu.
Bankarka iz Užica uhapšena zbog sumnje da je digla kredit u ime klijentkinje
Foto: Pixabay
Sumnja se da je, u junu 2022. godine, kao zaposlena u ekspozituri jedne banke u Užicu, sačinila i potpisala dokumentaciju za obradu i odobrenje kredita od 660.000 dinara mimo znanja klijentkinje na koju se kredit odnosi, navodi se u saopštenju MUP-a.
D. M. je nakon toga, kako se sumnja, potpisala nalog za isplatu 346.600 dinara kredita koji je zadržala za sebe, a za koliko je pričinila materijalnu štetu banci.
Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužilaštvu.
  • Ma da

    23.03.2024 00:36
    I sa kim jos
    Nije mogla sama ... trebao joj je potpis direktora mada ako joj je trebalo za realizaciju targrta ... ni prva a ni poslednja ... a možda je samo korist
  • Svega

    22.03.2024 15:27
    Ima
    U ovoj ludoj zemlji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija