VIDEO: Jak sneg na Zlatiboru i Tari, zbog smetova se stvorile i kolone vozila

Mokar i krupan sneg jakog intenziteta počeo je oko podneva da pada na Zlatiboru i Tari, a u nižim predelima Zlatiborskog okruga posle 15 časova.
VIDEO: Jak sneg na Zlatiboru i Tari, zbog smetova se stvorile i kolone vozila
Foto: Pixabay
Na Zlatiboru trenutno raskvašenog snega ima oko 15 centimetara, a u nižim krajevima oko pet.
 
Alen Mušanović iz JP "Užice Putevi" rekao je za Tanjug da je uvedena zabrana saobraćaja za kamione od Užica do Borove glave na Zlatiboru.
"Sneg je napadao za kratko vreme. Mi smo bili u nultom stepenu angažovanosti, organizovali smo šest kamiona koji čiste i posipaju", kaže Mušanović.
 
 
On je naveo da su trenutno u prvom stepenu angažovanosti i da će biti uvedeno još mehanizacije ako sneg noćas nastavi intenzivno da pada.
Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci sa Zlatibora i Tare gde se vidi da sneg pada jakim intezitetom. Sneg pada i na Kosmaju, a ista situacija je na Debelom brdu kod Valjeva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
Portal 192.rs objavio je na Instagramu da je martovski sneg napravio kolonu vozila na Zlatiboru.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Republički hidro-meteorološki zavod (RHMZ) saopštio je da se sneg očekuje i sutra na planinama. Kratkotrajni sneg se ujutro očekuje ponegde i u brdskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije. 

Teme

sneg

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija