Gradonačelnica Niša hoće da se seli iz grada ako opozicija pobedi na lokalnim izborima

Gradonačelnica Dragana Sotirovski smatra da Niš ne treba da bude "opoziciono ostrvo" u kome SNS nema vlast i da zato lokalne izbore ne treba da dobije neka opoziciona stranka.

Ako Jelena Milošević ili Đorđe Stanković budu na čelu grada, kaže, napustiće Niš jer njoj "neko ko krade toalet papir iz Skupštine ne može da bude gradonačelnik", javljaju Južne vesti.

"Verujte mi, ja ću prva da se iselim iz grada ako neko od njih dođe da bude gradonačelnik", rekla je Sotirovski na RTV Belami o dvoje opozicionih narodnih poslanika iz Niša.
 
Građani, kaže, treba da porede ko je šta radio, ko šta radi i da razmisle da li politika treba da se zasniva na "jeftinom populizmu lokalpatriotizma".
U Nišu je na parlamentarnim izborima u decembru razlika u glasovima između Srpske napredne stranke i liste "Srbija protiv nasilja" bila tek 11 odsto, znatno manje nego na republičkom nivou, podsećaju Južne vesti.
 
Nova istraživanja takođe pokazuju da naprednjaci u Nišu ne stoje najbolje, a opozicija upravo u tom gradu vidi šansu za početak promene vlasti u Srbiji.
  • voja

    29.03.2024 08:54
    Ego
    Sve su to ego manijaci koji neće moći nikada da priznaju poraz.Šapić je već najavio da bi on ulicama išao da izgubi vlast.
  • Dejan

    26.03.2024 22:59
    Sotirovska se seli iz Nisa
    Bolje da nisi dolazila u nas,Deliskog Visa 12g nijednu ulicu niste asfaltirani,Turci bi napravili kaldrmu,narod je zato na proteste kod Stop,Šopa ,asfaltira li su pet ulica u novijem naselju a kod starosedelaca 60godina nijednu,tamo protestuju tri generacije deda sin i unuk 60god bez asfalta nećemo da stajemo samo radikalnije da ne vidimo Lopove SNS
  • Мита

    26.03.2024 12:37
    Где ћемо ми
    шта смо рођени у Нишу?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.