Učiteljicu u školi kod Niša šutnuo đak prvak, žena lakše povređena

Učiteljica Osnovne škole "Lela Popović" u Miljkovcu kraj Niša lakše je povređena danas oko podneva kada je, po nezvaničnim informacijama, šutnuo učenik prvog razreda.
Učiteljicu u školi kod Niša šutnuo đak prvak, žena lakše povređena
Foto: Pixabay

Učiteljica je vozilom Hitne pomoći prevezena do Univerzitetskog kliničkog centra, a, pošto joj je ukazana pomoć, otpuštena je na kućno lečenje.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je incident prijavljen i da su o njemu obavestili Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad.
 
Načelnik Školske uprave Predrag Nešović je rekao da je obavešten o incidentu.
 
"Učiteljica je dobro. Za ostale inofrmacije možete se obratiti Ministarstvu prosvete, a škola će se oglasiti saopštenjem", rekao je Nešović.
 
Više javno tužilaštvo takođe je potvrdilo da su obavešteni o "događaju", ali da ne mogu da iznose bilo kakve detalje.
  • R49

    30.03.2024 06:35
    Ima nas svakakvih
    @ Lili

    Bravo. Jasno ste uočili šta je osnovni problem u opisanom događaju. Ako niste član biblioteke, savetujem vam da se odmah učlanite. Imaćete blistavu karijeru.
  • Roditelj

    30.03.2024 06:30
    Propast kulture i društva
    Razumljivo, kada je društveno okuženje toksično, većinom zbog generisanja vlasti, odsustva reakcija istih, tada - a to im odgovara, staraju male ograničene mentalno osobe koje i samom Društvu ne mogu pružiti ništa osim nasilja i dekadencije, a to opet odgovara svim koii odlučuju o nama.
    Možemo mi u našoj kući vaspitavati, ali Društvo promoviše šund, odsustvo obrazovanja i .....to im odgovara.
  • Nik

    30.03.2024 01:19
    Malo puno drame, ali i to dete, odlicno vaspitano. Imam osecaj da je uciteljica vec pokusavala da resi problem kroz dostupne kanale, ali da nije bilo efekta, ili je tata/mama dovoljno visoko da blokira bilo sta. Pa je kroz medije bilo jedino resenje. Verovatno tata sa dzipicem, koji bi samarao nastavnike od petog razreda nadalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija