Vučić u restoranu Džejmija Olivera u Beogradu na vodi: Pokušavam da saznam ko je novi mandatar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će danas u 17 časova saopštiti ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije.
Vučić je na svom nalogu na Instgramu napisao da u restoranu Džejmija Olivera, koji je nedavno otvoren u Beogradu na vodi, "pokušava od Siniše Malog i Miloša Vučevića" da sazna "pre 16 sati ko je mandatar za sastav nove vlade, pa da to objavi danas u 17h".
"Dobro mi ide, uskoro će mi valjda saopštiti. I sve to uz dobro srpsko pivo u restoranu Džejmija Olivera u Beogradu na vodi", napisao je Vučić.
Na snimku je, pored Vučevića, Malog i Vučića i predsednikov sin Danilo, koji ga je, kako kaže Vučić i obavestio da taj restoran postoji.
 
 
Predsednik je otkrio i da su do sada probali lazanje u tom restoranu.
 
Vučić će danas objaviti ima mandatara za sastav nove Vlade Srbije, potvrđeno je prethodno u Predsedništvu.
 
  • Laloš

    31.03.2024 09:41
    Džejmi na početku rada u Srbiji nije mogao dobiti jaču antireklamu od ovoga. Sada je rezervisan samo za članove sekte.
  • Lele

    30.03.2024 18:36
    Koji izdajnik pravi partioti idu u Prigožinov restoran.
  • Станоје

    30.03.2024 18:31
    Станоје
    Како си ме сада АВ разочараооо...никад више глас за тебе никадааа! Уместо леба паризера или у Српску кафану...оно код НАТО непријатеља бацаш новце Грађана! Не ћемо тако не ћемо не не више

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija