Miloš Vučević podneo ostavku na mesto poslanika

Miloš Vučević podneo je ostavku na mesto narodnog poslanika.
Miloš Vučević podneo ostavku na mesto poslanika
Foto: 021.rs
Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja juče su razmotrene i ostavke koje su na funkcije narodnih poslanika podneli i Nikola Selaković i Predrag Bandić iz SNS, kao i Marija Vojinović i Slavica Škrbić iz koalicije NADA, prenosi Danas.
 
Odbor je utvrdio da je nastupio slučaj iz člana 131. stav 2. tačka 6) Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se podnošenje ostavke navodi kao jedan od razloga za prestanak mandata narodnom poslaniku i predložio Narodnoj skupštini da konstatuje prestanak mandata ovim narodnim poslanicima.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu je saopštio da je Vučević kandidat za mandatara nove vlade. 
 
Članovi Odbora razmotrili su zahtev narodnog poslanika Hadži Milorada Stošića i doneli Rešenje kojim se utvrđuje pravo na isplatu mesečne naknade na ime zakupa stana u Beogradu i Rešenje kojim se utvrđuje pravo na naknadu za odvojeni život od porodice, kao i zahtev narodnog poslanika Slobodana Ilića i doneli Rešenje kojim se utvrđuje pravo na isplatu mesečne naknade na ime zakupa stana u Beogradu.
Odbor je razmotrio i predlog predsednika Narodne skupštine i doneo Rešenje o postavljenju Miloša Popovića na položaj šefa Kabineta predsednika Narodne skupštine.
 
Sednici je predsedavao predsednik Odbora Milenko Jovanov.
  • Mara sa salasa

    02.04.2024 12:17
    Eee da je sreće da i novosadski odbornici i vecnici podnesu ostavke. Neverovatno je da tako losi ljudi vode mesne odbore stranke. Odgovorno tvrdim da niko ne radi ništa,da su aktivisti prepušteni sami sebi. Neće nikome da pomognu. Stamota
  • pajo patak

    02.04.2024 11:51
    @bljuc
    bolje pljuvati neko bljuckati i flićkati.
  • Hm

    02.04.2024 11:39
    A sme i dalje da bude predsednik partije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija