Sutra vanredna sednica Vlade Srbije, najavljen i Vučić

Vanredna sednica vlade biće održana sutra u 10 časova u Palati "Srbija", a njoj će prisustvovati predsednik Aleksandar Vučić, prenosi RTS.
Sutra vanredna sednica Vlade Srbije, najavljen i Vučić
Foto: 021.rs
Sednici će prisustvovati predsednik Aleksandar Vučić, kao i predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, ministri i ljudi iz bezbednosnog sektora, vojske i policije i direktori javnih preduzeća.
Razmatraće se akcioni plan i načini na koji će država da odgovori na pritiske nastale na Beograd kada je reč o Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.
Pored toga, na dnevnom redu biće i regionalne i ekonomske teme.
  • BGD 011

    03.04.2024 23:09
    Vucic zlo, Brnabic naopako
    Ovo sto gradjanima cine Zlo i Naopako je sizofreno, bolesno!
  • BGD 011

    03.04.2024 20:37
    Zlo i naopako, Vucic i Brnabic
    Zlo i naopako, u liku Vucica i Brnabiceve su nas svojom naopakom politikom uvukli u g--na, pa sada sav teret i pritisak prebacuju na nas, obican narod. Sve ce uraditi, i svakog okriviti, samo da bi vlast zadrzali. A zlo su i naopako za sve nas.
  • Kuzman

    03.04.2024 20:25
    I biće to raport vođi šizofrene politike kolko je fantomskih glasača pristiglo u BG

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija