U toku potraga za telom ubijene Danke Ilić: Na terenu bager i desetine drugih vozila

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se u vezi sa smrću dvogodišnje Danke Ilić, koja je pre deset dana nestala iz sela kraj Bora.
Kako se navodi u saopštenju, pripadnici tog ministarstva su nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić.
"Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom", kažu u MUP-u.
Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.
 
Desetine vozila nalazi se na terenu blizu Starog banjskog puta jer se traga za telom ubijene devojčice. Blizu tog puta nalazi se šuma koja sakriva veliki deo onog što se dešava - u nizu su desetine vozila, tu je i bager koji sve raskopava. 
 
U pitanju je više divljih deponija koje se pretražuju i tu se nalaze brojna vozila komunalnih preduzeća ali i službena vozila policije, javlja N1.
 
  • Svetlana NS

    07.04.2024 11:15
    Ako su priznali zločin, nije logično da ne da kažu gde je telo. Biće svakako osuđeni iako slučaj bez tela neće biti rešen.
  • E.T

    05.04.2024 00:34
    Danka Ilic
    Sumlja je kod ljudi da je tacno da su ta dva coveka to uradila.Mozda je neka manipulacija ili im nije važno.Koji su motivi,pronalazak tela i provera njenog identiteta.Sve dok se ne dokaze ,nemoze biti istina,a ona je jedna.
  • zgađen

    04.04.2024 20:42
    Tužno i ružno
    Važno je da je vrdalama odglumatao svoje, devojčicu će naći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.