"Kreni-promeni" otkazao večerašnji protest ispred RTS-a zbog smrti Danke Ilić

Pokret "Kreni-promeni" otkazao je večerašnji protest planiran ispred zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) u Beogradu zbog smrti Danke Ilić.
"Kreni-promeni" otkazao večerašnji protest ispred RTS-a zbog smrti Danke Ilić
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Direktor kampanje "Kreni-promeni" Savo Manojlović naveo je u saopštenju da je na protestu trebalo da bude emitovan spot za pesmu "Rio Tinto, marš sa Drine", ali bi to sada bilo neprimereno.
"Apsolutno je neprimereno puštanje bilo kakve muzike. Solidarnost je vrednost koja nas je motivisala da radimo sve ove kampanje i solidarnost danas nalaže da jedina poruka danas budu izrazi tuge i saučešća porodici male Danke", objasnio je Manojlović.
Policija je saopštila danas da su dve osobe uhapšene zbog sumnje da su ubile dvogodišnju Danku Ilić, za kojom je trajala potraga od 26. marta. 
  • Analitićni guru

    04.04.2024 16:52
    Smešan
    Lik !
  • how yes no

    04.04.2024 16:36
    U prevodu, niko im nije dao onih 375.000 din koji su bili uslov za protest.
  • Laki

    04.04.2024 16:16
    Krenistani
    Video da ih nece biti ni 100 pa ajd da bude human.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.