Još dve osobe uhapšene u Boru: Pomagali osumnjičenom u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić

R. D. (73) i D. D. (40) uhapšeni su zbog sumnje da su D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice.
Još dve osobe uhapšene u Boru: Pomagali osumnjičenom u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić
Foto: 021.rs
Oni su telo devojčice premestili sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora, navodi MUP.
Zbog sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.
Kako nezvanično prenosi N1, u pitanju su otac i brat jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.
 
Kako je rečeno, i drugi članovi porodica biće saslušani u tužilaštvu.
 
Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih J. S. i D. D, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i određen im je pritvor do 30 dana.
 
D.D. je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, nastavljena je i danas, a prema pisanju RTS, u Banjskom Polju od jutros je manje policije nego prethodnih dana.

  • Ja

    06.04.2024 13:58
    Teško onom ko u ovo veruje !!!
  • BGD 011

    06.04.2024 12:37
    Ne mogu da razumem gde je mozak suvozacu, koji u tom trenutku nije bio krivac, vec saputnik, svedok, ako se zaista gazenje devojcice dogodilo iz nehata i na nacin kako opisuju okrivljeni? Svojim cinjenjem posle tog trena je postao saucesnik. Nesrece se, nazalost dogadjaju, i dogadjace se, nazalost. Ali u tim trenucima osnovna duznost coveka je da pomogne, a ne da dete koje je u nesvesti ubaci u gepek kola preko alata i odveze i baci na deponiju. Neljudski naravno. Doduse, i Mitrovic mladji je slicno ucinio. Udario devojcicu kolima na pesackom prelazu na zeleno za pesake, i pobegao. Devojcica je preminula. I nikom nista. Srbija sve zaboravlja! A mozda bi prezivela da je pomogao?!
  • zztop

    06.04.2024 12:01
    Tako to radi policija i tužilaštvo , što više zamutiti vodu i onda otegnuti slučaj dok se vlasi ne dosete ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija