Vučić i ministri čestitali muslimanima Ramazanski bajram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram Rijasetu Islamske zajednice Srbije.
Vučić i ministri čestitali muslimanima Ramazanski bajram
Foto: Pixabay
On je čestitao glavnom muftiji i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.
"Ramazanski bajram vekovima daje plemeniti podstrek da se srca ispune dobrotom i praštanjem. U vremenima iskušenja, kada se svet nalazi na istorijskoj prekretnici, duboko verujem da ćemo nastaviti da mudro i predano radimo za bolju sadašnjost i još bolju budućnost naše Srbije. Uveren sam da naporima koje zajednički ulažemo gradeći dijalog, uz brižljivo negovanje prijateljstva i poverenja, učvršćujemo trajne i postojane temelje za buduće generacije", naveo je Vučić.
Predsednik je poželeo da svima radost mira, blagostanja i napretka budu uzvišeni ciljevi na dobro svih građana Republike Srbije, uz tradicionalni pozdrav Bajram Šerif Mubarek Olsun.
 
Ministri u tehničkoj Vladi Srbije uputili su danas čestitke vernicima islamske veroisposvesti povodom Ramazanskog bajrama.
 
Ministar odbrane Miloš Vučević uputio je čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije islamske veroispovesti.
 
"Na kraju svetog meseca posta, želim vam da praznik provedete u miru, radosti, duhovnom blagostanju i svakom dobru istinskom. Neka molitve i odricanja tokom proteklog meseca posta budu temelj u izgradnji prijateljstva, razumevanja i sloge među ljudima", poručio je Vučević.
 
Ministarka pravde Maja Popović u čestitki je poželela da poruka velikog praznika duhovno ojača sve muslimane i potvrdi istinu da se samo zajednički i osnaženi ljubavlju može graditi bolja budućnost.
 
Praznik je čestitala i ministarka kulture Maja Gojković uz poruku "Bajram šerif mubarek olsun!".
 
Neka ovaj praznik bude vreme osnaživanja prijateljstva, saživota i zajedništva satkanog u jedinstvu i poštovanju različitosti. Vama i vašim porodicama, želim da praznične dane provedete u zdravlju, radosti i obilju svakog dobra, navela je Gojković.
  • Д

    10.04.2024 12:33
    Д
    Сто за једног и ови још од таквог човека прихватају честитку...можда из неке куртоазије али биће више од користи.
  • zgađen

    10.04.2024 07:24
    Dolični
    Vučić i ministri čestitali muslimanima Ramazanski bajram

    Uz tu čestitku treba dodati i podatak da Srbija prodaje oružje Izraelu.
  • Deki

    09.04.2024 23:28
    Deks
    Ovi sto komentarisu ne mozete bez fasizma
    Geni su cudo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.